Покана за отворање на изложбата на фотографии „Север Југ Исток Запад”

Општина Струмица, Британската амбасада и Невладината организација Фронт 21/42, Ве покануваат на свечено отварање на изложбата на фотографии „Север Југ Исток Запад“, Поглед од 360° на климатските промени, што ќе се одржи на 09.11.2006 година (четврток) во 19.00 часот во НУЦК “Антон Панов”.