Свечено отворање на Новиот Градски Пазар во Струмица

Почитувани граѓани на општина Струмица, Ми претставува особена чест и задоволство да Ве поканам да присуствувате на отворањето на Новиот Градски Пазар во Струмица кое ќе се одржи на 05.02.2008 година (вторник) во 18 часот.

Градоначалник,
Зоран Заев