Градоначалникот Заев во дводневна официјална посета на Пјаченца, Италија

На покана на Македонската Црковна Општина од Пјаченца, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев  денес и утре ќе престојува во Пјаченца, Италија. Во рамките на посетата денес Градоначалникот Зоран Заев ќе оствари средба со Градоначалникот на општина Пјаченца Roberto Reggi.