Новогодишно-Божиќниот турнир во мал фудбал СТРУМИЦА 2007/2008

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Струмица, и оваа година ќе се организира „Новогодишно-Божиќниот турнир во мал фудбал СТРУМИЦА 2007/2008.

Оваа година најголем наградниот фонд во Македонија 500.000 денари !!!

I – место 300 000 денари
II – место 125 000 денари
III – место 50 000 денари
IV – место 25 000 денари

Котизацијата за учество –  4.000 денари. Пријавувањето на екипите ќе трае до 17 Декември 2007 год Турнирот ќе се одржи во периодот од 18 Декември 2007 до 12 Јануари 2008 година, во спортската сала „ПАРК“.

Ексклузивен спонзор на турнирот е ДЕ-ЛУКС ИНЖЕНЕРИНГ

За подетални информации и пропозиции информирајте се во просториите на Општина Струмица, канцеларија бр.8 или на тел. 070 998-965.