Се поплочува тротоарот на Булеварот „Маршал Тито“

Привршува поплочувањето на дел од тротоарот на Булевар Маршал Тито со бетонски павер елементи. Вкупно 357 м2 тротоар беше поплочен со бетонски павер елементи во изминатите неколку дена со што и овој дел од булеварот (во близина на Супермаркетот Тинекс) се уреди и се вклопи на претходно поплочениот тротоар по целата должина на Булеварот Маршал Тито…