Category: <span>Вести</span>

Home / Вести
Post

Пуштени во употреба новите простори на градинарско-цвеќарската насока

Градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев ги предаде во употреба реновираните простории на Дисперзираните студии во градинарско – цвеќарската насока при Факултетот за земјоделски науки...

Post

Усвоен Стратегискиот план за економски развој на струмичкиот микро-регион

На 30 седница на Советот на општина Струмица е усвоен Стратегиски план за економски развој на струмичкиот микро-регион. Стратегискиот план го насочува економскиот развој на...